www.ePortfel.com forumforum użytkowników programu ePortfel |
Nie jesteś zalogowany.
Dlaczego nie dostaję maila z z darmowym kodem do programu???. Rejestrowałem się już chyba z 10 razy i nic. Zawsze widnieje informacja "kod został wysłany na twój e-mail" i nic???
Nie mam pojęcia. W tej chwili wykonałem test i maile dochodzą prawidłowo.
Numer dla Ciebie wysłałem ręcznie.
Jeśli ktoś jeszcze ma taki problem proszę informować w tym wątku.
Dziękuję, właśnie otrzymałem maila z kodem.
Poproszę o emaila z kodem do programu bo juz nie wiem ile razy próbowałem ze stronki i nic nie dochodzi.
Z góry dziękuję
ja również poproszę o kod, ponieważ maile do mnie nie dochodzą.
Pozdrawiam
DO mnie też nic nie dochodzi a logowałem się z piec razy. Bardzo bym prosił o pomoc . Z góry dziekuję
petro napisał:
DO mnie też nic nie dochodzi a logowałem się z piec razy. Bardzo bym prosił o pomoc . Z góry dziekuję
Już nieaktualne. Ale jako sugestia dla innych co maja podobny problem powiem tak Na dwa konta onetu nie doszło mi od dwuch dni natomiast jak założyłem konto na gmail to doszedł kod po kilku sekundach. Więc u mnie to był problem z onetem
Pozdrawiam
Ja rownierz nie dostaje maila - od 3dni proboje
biec7@wp.pl
Widzę że ne tylko ja nie otrzymałem e-maila z darmowym kodem.
Jeżeli by była taka możliwość, to też poproszę o e-mail z darmowym kodem.
Wpisywałem na stronie moje dane 5 razy i nie otrzymałem kodu
Wygląda na to że jest problem z kontami pocztowymi w poczcie Wirtualnej Polski (domena @wp.pl).
Trudno nam to na razie rozwiązać, rozwiązaniem mogłaby być zmiana hostingu, na razie w razie problemów proszę spróbować z innym kontem pocztowym.
Już kilka krotnie się rejestrowałem i nie otrzymałem darmowego kodu mimo
,że po rejestracji jest komunikat że kod został wysłany na mój
mail.Proszę o rozpatrzenie tego problemu dzięki.... Mój mail wods@wp.pl
Witam
zarejestrowałem się....i nic...nie otrzymałem jak narazie żadniego kodu...
proszę o pomoc...
kiper12@wp.pl
Witam, powtarzam że jest problem z mailami na wp.pl, to zostanie rozwiązane gdyż zamierzamy zmienić hosting, proszę poczekać lub spróbować z emailem w innej domenie.